Besplatne online pripreme na PMF-u

Prirodno-matematički fakultet i ove godine organizuje BESPLATNE ONLINE PRIPREME za fakultetske prijemne iz matematikeinformatike, hemije i biologije.

Predavanja naših nastavnika možete pratititi iz vaših domova, učestvovati u diskusijama i postavljati pitanja koja budete imali.

Onlajn pripreme su uvedene kako bi se omogućilo svim srednjoškolcima iz Srbije i iz regiona, da se spreme za prijemni, a da ne moraju fizički da budu u Novom Sadu. Sada, tokom pandemije, one predstavljaju i jedini potpuno zdravstveno bezbedni način za držanje časova koji će pokriti sve oblasti koje su potrbene maturantima da bi uspešno položili fakultetski prijemni iz matematike i informatike, hemije ili biologije. Prirodno-matematički fakultet se trudi da bude društveno odgovoran i da svim učenicima omogući istu šansu za polaganje prijemnog i zbog toga su ove pripreme u potpunosti besplatne.

PRIPREME IZ MATEMATIKE I INFORMATIKE – Departman za matematiku i informatiku:

Pripremna nastava je besplatna, ali je potrebno prethodno da se registrujete – svi detalji sun a sajtu www.dmi.uns.ac.rs  Prvi čas će biti održan u utorak, 2. februara od 20 časova, a same pripreme će biti podeljene u tri faze:

  1. obrada svih tema koje dolaze na prijemni ispit, rešavanje zadataka koje srednjoškolci žele da zajedno uradimo na pripremama, probni onlajn prijemni.

Svi časovi će biti snimljeni i svi registrovani srednjoškolci moći će, u svakom trenutku, da ih odloženo pogledaju.

PRIPREME IZ HEMIJE – Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine:

Pripremna nastava je besplatna, ali je potrebno prethodno da se registrujete – svi detalji su na sajtu departmana www.dh.uns.ac.rs  Nastava će se odvijati po predviđenom rasporedu, subotom – nastava počinje 13. februara u 10 časova.

PRIPREME IZ BIOLOGIJE – Departman za biologiju i ekologiju:

Besplatna pripremna nastava kreće 13. februara u 11.00 časova i traje do 26. juna 2021. godine. Nastava će biti organizovana subotom sa početkom u 11:00, u trajanju od 4 školska časa, preko platforme Moodle – sve detalje ćete pronaći na sajtu departmana www.dbe.uns.ac.rs

Po završetku predavanja iz pojedinih oblasti, biće organizovano testiranje, analiza testa I izrada mapa uma koje će polaznicima olakšati ponavljanje obrađenog gradiva. Takođe, po završetku čitavog ciklusa pripreme, biće organizovano završno testiranje koje obuhvata kompletno gradivo biologije.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *