Biraj i degustiraj

Novi program Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu „Biraj i degustiraj“ jeste ciklus radionica koje imaju za cilj da omoguće studentima i diplomiranim studentima da o specifičnim profesijama i veštinama uče od profesionalaca kroz interaktivan rad i praktične vežbe. „Degustirajući“ tj. isprobavajući i vežbajući različite veštine, studenti se mogu bolje pripremiti za buduću profesiju, steći jasniju predstavu o različitim profesijama i donositi odluke o daljem razvoju svoje karijere.

Sprovodeći istraživanje putem upitnika početkom 2019. godine, tim Centra prikupio je informacije o obukama za koje su studenti najviše zainteresovani, a koje se ujedno bave veštinama visoko vrednovanim od strane poslodavaca. Jedan deo traženih obuka realizuje se u ovom, prvom ciklusu programa „Biraj i degustiraj“. On je sastavljen od 8 radionica. Teme su široko primenljive a radionice otvorene za sve studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu.

Sve radionice održaće se u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1, Beograd. Zbog ograničenog broja mesta, prijavljivanje je obavezno i vrši se za svaku radionicu posebno, popunjavanjem kratkog onlajn formulara na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs. O statusu svoje prijave kandidati će biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte. Rok za prijavljivanje ističe dva dana pre realizacije svake radionice.

Ovaj program podržala je kompanija Nestle, pa će studenti imati prilike da tokom radionica, pored isprobavanja veština, uživaju u ukusima proizvoda nescafe.

Pozivaju se svi studenti Univerziteta u Beogradu da izaberu obuke za koje smatraju da će im pomoći u razvoju karijere, prijave svoje prisustvo i iskoriste ovu lepu priliku za eksperimentisanje, usavršavanje, umrežavanje i uživanje.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *