Budi student 1 dan na PMF-u

Prirodno-matematički fakultet, ove godine opet organizuje akciju “BUDI STUDENT 1 DAN”, za sve učenike završnih godina srednje škole, a sa željom da im pruži što više informacija o akademskom životu.

Studenti i profesori sa PMF-a će prijavljene đake provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na ručak u čuvenu studentsku menzu, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom, …

Budući studenti će moći da “okuse” studentski život od 21. DO 25. MARTA, a za učešće u akciji se mogu prijaviti do 11. MARTA.

Prijava je obavezna, a potrebno je popuniti formular koji se može pronaći na sajtu PMF-a i zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Facebook i Instagram. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAKnH_h1xGPuD4OggC_JvPpsrNIK1ETWVmPfNuFtlaCVertg/viewform?usp=pp_url

“Budi student 1 dan” PMF organizuje već nekoliko godina unazad (pauzirali smo samo prošle godine zbog pandemije) i do sada je učestvovalo preko 1000 srednjoškolaca, oduševljenih neformalnom, opuštenom atmosferom u kojoj su mogli pitati i saznati sve ono što ih zanima, a tiče se njihovog budućeg akademskog života.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *