Budi student 1 dan

Akciju “BUDI STUDENT 1 DAN”, PMF već tradicionalno organizuje za sve učenike završnih godina, a sa željom da srednjoškolcima pruži što više informacija o akademskom životu.

Studenti i profesori sa PMF-a će prijavljene đake provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na ručak u čuvenu studentsku menzu, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom, ...

Ove godine, budući student će moći da “okuse” studentski život od 9. do 13. marta, a za učešće u akciji se mogu prijaviti od danas, pa do 28. februara! Prijava je obavezna, a potrebno je popuniti formular koji se nalazi na linku:

https://docs.google.com/forms/d/11QP6r4Cek5JehfdRuUMFCenmynI8n_0rBMc9mlry0p8/edit

“Budi student 1 dan” PMF organizuje već nekoliko godina unazad i do sada je preko 1000 srednjoškolaca BILO STUDENT 1 DAN. Budući studenti sa oduševljenjem prihvataju ovakve akcije s obzirom na neformalnu atmosferu u kojoj mogu saznati sve ono što ih zanima, a tiče se njihovog budućeg, akademskog života.

Studentski parlamet i Savez PMF-a u aprilu organizuju probni prijemni, a u toku su besplatne pripipreme iz matematike i informatike, hemije, zaštite životne sredine, biologije i ekologije, tako da se naš fakultet kao i uvek trudi da pomogne đacima završnih godina srednjih škola kako bi što uspešnije i lakše upisali željeni fakultet.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *