Čarobno pero na zmajevom šeširu

Završna izložba slikarskih radova i modna revija polaznika Artistikum centra biće održana 15. juna s početkom u 18,30 časova u dvorištu Resavske 78.

Na završnoj modnoj reviji polaznika Artistikum centra dece uzrasta od 6 do 19 godina biće prikazani neki od najuspešnijih modela, a koji su stvarani i kreirani tokom cele školske godine. Grupa profesionalnih pedagoga, profesora i umetnika Artistikum centra edukuje decu da samostalno stvaraju kreacije od idejnog rešenja do finalnog odevnog predmeta, pa tako polaznici ulaze u srž modnog dizajna stičući veštinu spajanja funkcionalnog sa estetskim.

Drugi deo svečanosti biće postavka radova polaznika slikarskih programa i moderne kaligrafije, malih i velikih umetnika od 4 godine pa naviše.

Na izložbi ćemo s ponosom istaći nagrađene i pohvaljene radove polaznika koji su sa nama od samog početka! U maju mesecu jednu od nagrada je osvojila naša draga Aleksandra Gajić na konkursu koji je organizovao Kulturni centar Beograd pod nazivom “Plan za letovanje” i dobila porodično letovanje u jednom od hotela “Budvanske rivijere”.

Uspešni završeci se uvek slave i obeležavaju, a mi vas pozivamo da podelite naš entuzijazam na otvorenom, u dvorištu Resavske 78, 15. juna u 18:30č!

Centar za edukaciju osnovan je u septembru 2016. godine u cilju kreativnog usmeravanja dece, mladih a i starijih polaznika iz oblasti muzičke i likovne umetnosti.

 

Na linkovima se nalaze snimci sa prethodnih završnih priredbi i modnih revija:

2019 – https://www.youtube.com/watch?v=55Gb98hPuDY&t=98s

2018 – https://www.youtube.com/watch?v=GFceF849-W4

2017 – https://www.youtube.com/watch?v=j_pbgLEJxow

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *