Devojke u tehnologiji

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Američka privredna komora Srbije pozivaju studentkinje završne godine osnovnih ili master studija tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu da se prijave na program „Devojke u tehnologiji“, koji omogućava mentorstvo i praksu u uspešnim kompanijama u oblasti IKT-a.

Program „Devojke u tehnologiji“ čini spoj različitih aktivnosti koje imaju za cilj međusobno povezivanje, sticanje konkretnih znanja za rad na IKT poslovima i u IKT kompanijama, osnaživanje liderskih veština učesnica i rad na zajedničkom projektnom zadatku.

Potrebno je da zainteresovane studentkinje pošalju svoju biografiju i motivaciono pismo ili video na mejl info@amcham.rs, najkasnije do 14. decembra 2019. godine.

Program sprovodi Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija (MTTT) u saradnji sa Američkom privrednom komorom u Srbiji (AmCham Srbija), kao jednu od aktivnosti predviđenih državnim Programom za osnaživanje žena u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) za period 2019-2020. godine.

Detaljnije informacije na: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/stranice/uploads/Plakat-50x70cm_finalno.jpg

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *