Festival slatkiša

Festival slatkiša u Кnez Mihailovoj

Šta je to što će od septembra ove godine povezivati najveće svetske metropole i Beograd? Najslađi događaj koji uskoro stiže!

„Slatki“ festival humanitarnog karaktera pod nazivom „Najslađi ukusi Beograda 2019" biće održan po prvi put u našem glavnom gradu.

Festival slatkih specijaliteta, čokolade, sladoleda i konditorskih proizvoda koji na jednom mestu okuplja najbolje brendove Beograda i Srbije – od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova koji već decenijama pune rafove naših marketa održaće se u Кnez Mihailovoj ulici, uz podršku Grada Beograda i Turistkičke organizacije Beograda.

U festivalskoj ponudi, raznim degustacijama i radionicama, koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta, moći će da uživaju sve starosne kategorije, a pre svega naši najmlađi sugrađani, deca predškolskog i školskog uzrasta.

Pored zabavno-edukativnog, festival će imati i humanitarni karakter. U saradnji sa izlagačima na kraju festivala, slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.

Pozivamo vas da se zajedno igramo, smejemo i uživamo u najboljim poslasticama koje nas vraćaju u detinjstvo.

Više o festivalu možete saznati na www.najsladjiukusi.rs.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *