Fondacija Dobar glas

Fondacija Dobar Glas, koja podržava mlade talentovane muzičare, organizuje Gala koncert u nedelju 12. maja 2019. godine u 20h u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca.

Na koncertu će nastupiti Snežana Savičić Sekulić (sopran), Miloš Pavlović (klavir), Dragan Đorđević (violončelo) Robert Lakatoš (violina) i Veliki orkestar Škole za muzičke talente iz Ćuprije, sa kojom Fondacija sarađuje od 2012. godine.

Na programu će biti dela Vijenjavskog, Rahmanjinova, Čajkovskog, Pučinija i Geršvina.

Fondacija Dobar Glas osnovana je sa idejom da svojim radom i zalaganjem prikuplja materijalna sredstva za podršku u obrazovanju mladih osoba talentovanih u oblasti umetnosti. Podrškom mladim umetnicima u daljem usavršavanju Fondacija želi da doprinese i boljem predstavljanju Srbije u svetu.

Ovogodišnjim Gala koncertom Fondacija obeležava 10 godina postojanja i rada. Ovom prilikom biće objavljeni rezultati konkursa Fondacije za dodelu jednokratnih stipendija u iznosu od 1000 evra, u dinarskoj protivrednosti, za tri mlada muzička izvođača.

Sva prihod od prodaje karata biće usmeren za dalju podršku i finansijanje takmičenja i školovanja mladih muzičkih talenata.

Ulaznice po ceni od 500, 700 i 1000 dinara su prodaji na biletarnici Kolarčeve zadužbine.

Detaljnje informacije o Fondaciji Dobar glas možete pronaći ovde:

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *