Grad Evrope

Povodom 9. maja, Dana Evrope, manifestacija „Grad Evrope“ održava se u subotu, 11. maja, od 11 do 17 časova na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Zanimljivi sadržaji u 3 zone:

1. Posetite štandove zemalja Unije,upoznajte se sa zanimljivostima vezanim za njihovu kulturu, kuhinju, istoriju, običaje i saradnju sa Srbijom. Biće postavljena i bina sa koje ćete moći da čujete neobičnu muziku i da vidite zanimljive scenske nastupe, kao što su kafanska muzika nemačkog saksofoniste ili rok svirka slovačkog diplomate.

2. Srbija je zemlja košarke i ovog leta, zajedno sa Letonijom, organizovaće Evropsko prvenstvo za žene u tom sportu. Zato ćete na Trgu Nikole Pašića moći da vidite teren za basket po FIBA propisima, a, ako želite, imaćete priliku i da se oprobate u duelima za košarkaški tron. Za najbolje, predviđene su super nagrade.

3. Spremili smo i prostor za najmlađe, gde će moći da se oprobaju u kvizovima, slaganju Lego kockica, trkama i drugim aktivnostima, uz najviši stepen bezbednosti. Radoznali će moći da vide i interesantne naučne eksperimente i da nauče nešto o svetu koji ih okružuje.

Detaljnije informacije: http://europa.rs

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *