Iskoristite šansu

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere poziva studente da se prijave za program stručne prakse tokom 2019. godine, koji se realizuje u javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora ministarstva Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture:

Air Serbia

Infrastrukura Železnice Srbije

Srbija Kargo

Agencija za bezbednost saobraćaja

Železnice Srbije

Saobraćajni institut CIP

Agencija za upravljanje lukama

Republički geodetski zavod

Program prakse realizuje u tri ciklusa tokom 2019. godine, a nakon prvog ciklusa, aktuelno je prijavljivanje za drugi (letnji ciklus).

Letnji ciklus prakse realizovaće se u periodu od 15. jula do 11. oktobra. Trajanje prakse biće definisano za svakog studenta u skladu sa zahtevima odgovarajućeg studijskog programa i u dogovoru sa supervizorima prakse iz preduzeća i ustanova koje učestvuju u programu (od dve nedelje do tri meseca).

Najviše mesta za praksu otvoreno je za studente Saobraćajnog, Građevinskog, Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta, kao i za studente Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog, Ekonomskog, Geografskog i drugih.

Prijavljivanje za letnju praksu traje do 1. jula 2019. godine (u 23:59) i vrši se isključivo elektronskim putem na portalu www.studentskapraksa.com . Potrebno je da student napravi korisnički nalog u zoni za studente i doda svoju biografiju, a zatim da odabere željenu poziciju iz baze praksi i izvrši prijavu. Studenti koji su se već registrovali na portalu ne moraju to da rade ponovo, već samo da odaberu praksu za koju žele da se prijave.

Stručna praksa u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture realizuje se treću godinu za redom, i rezultat je saradnje Univerziteta u Beogradu i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Prijavljivanje za treći ciklus se očekuje u oktobru ove godine.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *