Kadar da budem kadar

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u ovom programu, koji će se realizovati u periodu od 13. do 17. maja 2019. godine.

Petnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacija, timski rad i generisanje ideja, proaktivnost i prezentacione veštine.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci iz kompanija kao što su Delhaize Serbia, NLB banka, GI Group i Advance Response International. Realizaciju ovog ciklusa programa podržale su kompanije Nestle Adriatic S i Coca-Cola Hellenic.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” jeste unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje, učestvovalo preko 400 polaznika i 60 predavača i trenera.

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 9. maja 2019. godine u 12 časova. Broj mesta je ograničen, a prijava neophodna.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *