Kako da vas finansiraju?

Fond za nauku Republike Srbije raspisao je javni poziv za finansiranje projekata u okviru Programa za izvrsne projekte mladih istraživača – PROMIS.

Program je namenjen izvrsnim projektima mladih istraživača, u ranoj fazi karijere.

Ciljevi Programa su: uključivanje izvrsnih mladih istraživača u naučnoistraživački rad, jačanje profesionalnih kapaciteta mladih istraživača u ranoj fazi karijere, osposobljavanje mladih doktora nauka za rukovođenje projektima, osposobljavanje mladih istraživača za konkurisanje za druge istraživačke i razvojne projekte na nacionalnom i međunarodnom nivou, posebno u Evropskoj Uniji, kreiranje novih projektnih timova, podrška izvrsnim idejama i podrška naučnoistraživačkom radu koji će pozitivno uticati na društvo i privredu.

Program podržava osnovna i primenjena istraživanja u svim naučnim oblastima.

Projekti u okviru ovog Programa nemaju unapred zadate teme. Program omogućava mladim doktorima nauka da definišu sopstvene programe istraživanja, oforme sopstvene timove i sarađuju sa odgovarajućim laboratorijama i istraživačkim centrima u Srbiji i svetu.

Prijave projekata na ovaj javni poziv podnose se isključivo u elektronskoj formi, najkasnije u ponedeljak 02.09.2019. godine do 23.59 časova po srednjoevropskom vremenu, popunjavanjem projektne prijave preko portala za eUpravu Republike Srbije: https://www.euprava.gov.rs/eusluge.

Detaljnije informacije ovde

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *