Koncert polaznika radionice Branislave Podrumac

Dom kulture “Studentski grad”

Četvrtak, 17. februar, 20.00, Velika sala

Nastupaju:

Aleksa Antić (1999), student četvrte godine programa Ekonomija i finansije na Univerzitetu u Londonu i Univerzitetu u Beogradu. Od 2019. godine pohađa muzičku školu „Dr Vojislav Vučković“, odsek solo pevanja.

Angelina Galjević (2000) od malena voli mjuzikle i sanja da na sceni peva ulogu Kristin iz „Fantoma iz opere“. Svoje muzičko obrazovanje započela je učeći violinu i klavir.

Katarina Radonjić (2004) završila Sedmu beogradsku gimnaziju i nižu muzičku školu „Davorin Jenko“ na odseku za solo pevanje.

Marija Aleksić (2001) završila srednju muzičku školu „Josif Marinković“, odsek Dizajn zvuka i solo pevanje. Tokom srednje škole počela je da se zanima za film i pozorište i to joj postaje okupacija, te svoje dalje školovanje nastavlja u Beogradu na Akademiji umetnosti, smer Produkcija u umetnosti i medijima.

Aleksandra Kovačević (1991) studentkinja doktorskih akademskih studija i asistentkinja na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Bila je redovan član hora u osnovnoj školi, srednjoj školi i tokom studija (Hor Farmaceutskog fakulteta „Raskovnik“), sa kojima je imala veći broj koncerata. Nastupala na Prvom glasu Univerziteta 2014. i 2015. godine.

Tamara Milošević (1999) završila Treću beogradsku gimnaziju i teoretski odsek u SMŠ „Vatroslav Lisinski“, trenutno četvrta godina digitalnih umetnosti na Fakultetu za medije i komunikacije. Svira klavir, violinu, gitaru i ukulele i misli da je muzika svuda oko nas ako tako odlučimo da gledamo na svet.

Na programu su arije iz: mjuzikla Mačke (engl. The Cats), Fantom iz opere (engl. The Phantom of the Opera), Jadnici (franc. Les Misérables), muzika iz Diznijevih crtanih filmova…

Ulaz slobodan

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *