Konkurs za upis na master program iz oblasti gejminga

U toku je Кonkurs za upis na novi master program „Razvoj kompjuterskih igara” na Univerzitetu u Кragujevcu.

Nov studijski program obuhvata predmete iz oblasti digitalne umetnosti, narativnih tehnika, razvoja igara, animacije i računarstva. Pored predavača sa Fakulteta inženjerskih nauka, Filološko-umetničkog fakulteta, Instituta za informacione tehnologije i Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Кragujevcu, predavanja će izvoditi i predavači iz inostranstva, kao i predstavnici softverskih kompanija među kojima su 3Lateral, Playrix RS i Ubisoft, kao i Steinbeis institut, Comtrade Digital Services i Propter. Program podrazumeva obaveznu stručnu praksu od najmanje osam nedelja u nekoj od kompanija.

Кonkurs je otovoren od 19. do 23. novembra 2020. godine, a svi zainteresovani kandidati prijave mogu da dostave u prostoriji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata (zgrada Rektorata, ulica Jovana Cvijića bb, Кragujevac).

Pravo na upis imaju svi studenti koji su stekli visoko obrazovanje najmanje na osnovnim akademskim studijama, u obimu od 240 ESPB, na studijskom programu iz oblasti tehničko tehnoloških nauka ili iz oblasti umetnosti.
Svu dokumentaciju je moguće dostaviti i u elektronskoj formi, skeniranu, na mejl bojana.gerun@kg.ac.rs
Ako kandidat dostavi dokumentaciju u elektronskoj formi, u obavezi je da, ako ispuni uslove za upis, prilikom upisa dostavi svu dokumentaciju traženu Кonkursom u originalu ili u overenoj kopiji.
Tekst Кonkursa možete da vidite ovde.

Prve master programe iz oblasti gejminga u Srbiji realizuju univerziteti u saradnji sa Inicijativom „Digitalna Srbija”.
Više o programima možete da vidite na sajtu Inicijative.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *