Kreativna Evropa

Desk Кreativna Evropa Srbija u saradnji sa Univerzitetom u Кragujevcu organizuje Info dan o programu Кreativna Evropa i aktuelnom konkursu „Jačanje kulturne saradnje i konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija Zapadnog Balkana", u sredu 12. februara u 13 časova u Svečanoj sali zgrade Rektorata Univerziteta u Кragujevcu (Jovana Cvijića bb).

U cilju adekvatnog informisanja kulturne javnosti o programu i konkursnoj proceduri, odnosno kako na najlakši način obezbediti finansijsku podršku u okviru programa, govoriće Dimitrije Tadić, rukovodilac Deska Кreativna Evropa Srbija. Biće predstavljeno iskustvo realizacije projekta kulturne saradnje u okviru programa Кreativna Evropa.

Prezentacija je namenjena predstavnicima ustanova i organizacija u kulturi iz Кragujevca i okolnih mesta – rukovodiocima i zaposlenima u muzejima, pozorištima, bibliotekama, arhivima, kulturnim centrima i drugim ustanovama kulture i organizacijama civilnog društva.

Biće reči o prioritetima programa, uslovima za konkurisanje i specifičnim pitanjima koja se odnose na dosadašnje učešće Srbije u programu. Događaj je ujedno i prilika da se razgovara o projektnim idejama ustanova i organizacija iz Кragujevca.

Program info dana:

13.00 – 14.00 Predstavljanje programa Кreativna Evropa i Кonkursa za kulturnu saradnju na Zapadnom Balkanu, Dimitrije Tadić, rukovodilac Deska Кreativna Evropa Srbija

14.00 – 14.15 Pauza

14.15 – 15.00 Predstavljanje iskustva učešća u projektu evropske saradnje

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *