Krenite u plaćenu istraživačku misiju

Otvoren je 11. poziv za prijavu za kratkoročne naučne misije (STSM) u okviru COST akcije CA16122 - BIONECA (Biomaterijali i napredne fizičke tehnike za regenerativnu kardiologiju i neurologiju), za naučne misije koje će se odvijati između 12. avgusta 2019. i 30. aprila 2020. godine.

Poziv je namenjen istraživačima za boravke na institucijama, organizacijama ili istraživačkim centrima u zemljama učesnicama COST akcije sa ciljem podsticanja saradnje i sprovođenja empirijskog istraživanja.

Istraživači u ranim fazama karijere (Early Career Investigators – ECI) mogu učestvovati u ovom programu u slučaju da vreme između završetka doktorskih studija i prvog uključenja u ovu COST akciju ne prelazi 8 godina. Studenti doktorskih studija, takođe, mogu učestvovati u ovim misijama.

Trajanje misije: između 5 i 90 dana, odnosno do 180 dana za istraživače u ranim fazama karijere.

Programom je obezbeđena finansijska podrška, kao doprinos ukupnim troškovima nastalim tokom misije i pokriva troškove putovanja, smeštaja i obroka i plaća se u obliku granta.

Popunjen prijavni formular i prateća dokumenta (CV sa listom publikacija, motivaciono pismo, pozivno pismo i pismo podrške matične institucije) dostaviti prof. Kristijanu Helmicku na adresu: christian.hellmich@tuwien.ac.at

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *