Nas dve i Pretraživanja i evaluacija informacija

Dom kulture Studentski grad

Pretraživanja i evaluacija informacije, u 18.00,  Elektronska čitaonica

Predavač: Obrad Vučkovac

Pretraživanje i pronalaženje adekvatnih informacija u obilju informacija kojima smo danas zatrpani, zahteva određena predznanja koja nam mogu značajno olakšati sam proces. Na ovom predavanju ćete saznati kako da na najefikasniji način pronađete i iskoristite izvore informacija u bibliotekama i sa interneta. Gde sve možemo potražiti informacije? Kako pretražiti bibliotečke kataloge, a kako baze podataka i digitalne repozitorijume? Koja se literatura smatra odgovarajućom i šta znači evaluacija? Koji su kriterijumi za evaluaciju informacija? Ukoliko pišete neki akademski rad (seminarski, diplomski ili master), stručni članak ili samo želite da saznate nešto više o određenoj temi, ovo predavanje će vam u tome značajno pomoći.

Nas dve, kabare, u 20.00, Scena DKSG

Ferzeng Teatar

Peva: Ana Radonjić Zoe Kida

Tekst, režija i uloge: Tatjana Kecman

Duhovita, zabavna i veoma atraktivna priča o ženi, koja je opsednuta  karijerom i njenim  alter egom, kojem nedostaje ljubav.

Jedna od „njih dve“ bombarduje publiku receptima, savetima i novim metodama  za  uspeh u društvu, dok se druga, nežnija  verzija nje same, pesmom bori za ljubav, romantiku i „ono malo duše“.

Dve potpuno različite žene  spaja jedno kabaretsko veče u kojem se „spontano“ peva, glumi i nazdravlja životu.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *