Online aprilske radionice

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Кragujevcu, prvi put, ove godine, tradiocionalne Aprilske radionice za studente i diplomce organizuje onlajn, u periodu od 7. do 29. aprila 2020. godine.
Ideja ovogodišnjeg programa pod sloganom #Ostani kod kuće , edukuj se onlajn je da studentima i diplomcima pružimo priliku za sticanje novih znanja tokom perioda sa kojom se Evropa i svet, a i naša zemlja, trenutno suočavaju.

Ovogošnji program sastoji se od deset radionica, čije teme prate razvoj karijere studenata od perioda studiranja do izlaska na tržite rada, odnosno od veština akademskog pisanja i upravljanja vremenom, preko prijave za Erazmus+

stipendiju, do veština potrebnih za izlazak na tržište rada i pronalazak zaposlenja.

Gostujući predavači na ovogodišnjim Aprilskim radionicama će biti predstavnici agencije Balance Consulting Кragujevac, predstavnici HR službe FCA Srbija d.o.o. Кragujevac, Nina Nedeljković, voditelj Bravo radija, dr Biljana Vlašković Ilić, profesor FILUM-a, Danijela Nedić BiznisLink, Ivana Retas, motivacioni govornik i dugogodišnji novinar i predstavnici Razvojnog biznis centra Кragujevac.

Aprilske-radionice-2020_program

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *