Opera u vašem kraju

U subotu, 12. septembra u 19.30 časova biće održan koncert najlepših operskih arija na КvART Walk sceni u Кarađorđevoj 48. Кoncert je u organizaciji Human District-a i Opere Narodnog pozorišta u Beogradu.

Na programu su arije i dueti iz opera Pučinija, Verdija, Čilea, Leonkavala, Sens Sansa, kao i dela Leonkavala, Lehara, Eduarda di Capua, Lobosa, Pjacole i drugih, u izvođenju solista, pijanista i članova orkestra Opere Narodnog pozorišta u Beogradu.

Prostrani plato koji povezuje staro jezgro grada sa Sava Promenadom idealna je lokacija za kulturna i umetnička dešavanja na otvorenom, pa će publika ovde moći da uživa u predivnim zvucima operske literature koje će solisti Opere darovati beogradskoj publici.

Dragi sugrađani, pozivamo vas da zapevate sa solistima beogradske Opere, ali sa sigurne udaljenosti, a slučajne prolaznike molimo neka se pridržavaju mera zaštite i socijalne distance.

Sve informacije o programu možete pronaći na www.narodnopozoriste.rs kao i na društvenim mrežama Narodnog pozorišta u Beogradu.

opera u vasem kraju program

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *