Osvojte električni skejt

Manifestacija „Vaskršnje čarolije“ održaće će se  27. i 28. aprila ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku, u Beogradu, u terminu od 11 do 14 sati.

Program obuhvata klovnovske predstave, nastup kulturno-umetničkog društva, di-džeja, plesne performanse, maskote i žonglere, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i likovne radionice, crtanje po licu i još mnogo iznenađenja.

Pozivaju se svi mališani da se pridruže i obavezno ponesu svoje vaskršnje jaje, jer će se u subotu, 27. aprila, birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju, na Vaskrs biraće se najjače vaskršnje jaje.

Prvog dana manifestacije biće organizovano i takmičenje osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac, kao i takmičenje vrtića Predškolske ustanove „Savski venac” u izboru za najlepšu korpu.

Pobednike očekuju vredne nagrade. U takmičenju za najlepše i najjače vaskršnje jaje nagrade su, za osvojeno prvo mesto –električni skejtbord, za drugo mesto – dečiji bicikl i za treće mesto – trotinet. Za školu i vrtić čija korpa bude najlepša, nagrada je laptop računar, a osim toga, sve učesnike očekuju slatki paketići, baloni i drugi pokloni.

Program vodi Predrag Vuković Peđolino.

 

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *