Proširuje se kar-šering ponuda

Gradsko saobraćajno preduzeće „Bečke linije“ proširuju svoju kar-šering ponudu za 28 električnih vozila na različitim lokacijama u gradu. Ponuda pod nazivom „WienMobil Auto“ je uključena u aplikaciju „WienMobil“ koja objedinjuje ponude različitih pružaoca usluga u oblasti mobilnosti. Nezavisno od toga da li putnici koriste javni gradski prevoz, bicikl, kar-šering, taksi ili se kreću peške aplikacija „WienMobil“ omogućava planiranje rute i rezervisanje različitih vozila uzimajući u obzir članstva i pretplate u sektoru saobraćaja.

Vozila se mogu iznajmiti na šest „WienMobil“ lokacija, ali i na drugim lokacijama u gradu. Bečlije koje poseduju godišnje karte za javni gradski prevoz imaju dodatne popuste na ovu uslugu. „Ponuda „Bečkih linija“ je raznolika i prilagodljiva“ kao i naši putnici. „WienMobil Auto“ nudi fleksibilnost i čini posedovanje sopstvenog automobila suvišnim“, izjavla je Aleksandra Rajnagl direktorka „Bečkih linija“.

„Bečke linije“ su na šest „WienMobil“ lokacija povezale „klasičan“ javni gradski prevoz koji uključuje autobuse, tramvaje i metro sa ponudom koja obuhvata iznajmljivanje skutera, automobila i bicikala. Sistem iznajmljivanja bicikala „Citybike“ biće modernizovan do 2022. godine i proširen na teritoriju celog grada. Korisnici aplikacije „WienMobil“ takođe imaju pristup saobraćajnim informacijama „Bečkih linija“ u realnom vremenu, digitalnim kartama za prevoz i ponudi mnogobrojnih partnera gradskog saobraćajnog preduzeća.

Foto: © Wiener Linien

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *