Robert Boli počasni doktor

Na Univerzitetu u Кragujevcu (u Svečanoj sali Univerziteta u Кragujevcu) 12. decembra 2019. godine sa početkom u 12 časova, rektor Univerziteta u Кragujevcu prof. dr Nenad Filipović promovisaće prof. dr Roberta Bolija (Roberto Bolli) u počasnog doktora Univerziteta u Кragujevcu.

Senat Univerziteta u Кragujevcu je na sednici održanoj 27. septembra 2019. godine, a na predlog Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Кragujevcu, doneo Odluku da doktoru Robertu Boliju, redovnom profesoru Medicinskog fakulteta Univerziteta u Luivilu (Sjedinjene Američke Države), dodeli počasni doktorat i titulu počasnog doktora nauka Univerziteta u Кragujevcu zbog izuzetnog doprinosa razvoju medicine i naučnoistraživačkog rada u oblasti kardiovaskularnog sistema.

Svečanoj promociji i dodeli počasnog doktorata i tituli počasnog doktora nauka Univerziteta u Кragujevcu, prisustvovaće prorektori Univerziteta u Кragujevcu, predstavnici grada Кragujevca kao i dekani i profesori fakulteta koji su u sastavu Univerziteta u Кragujevcu.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *