Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju Srbije u 2019. godini.

Služba za inovacije Privredne komore Srbije u saradnji s Organizacionim timom Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju Srbije u 2019. godini organizator je ovog takmičenja.

Nosilac takmičenja je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada, Tehnološko-metalurškim fakultetom iz Beograda i Radio televizijom Srbije i Vojvodine.

Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji tradicionalno se održava od 2005. godine, a cilj takmičenja jeste podsticanje preduzetničke inovativne klime u Srbiji i pružanje pomoći potencijalnim i postojećim visoko-tehnološkim preduzetnicima/istraživačima, koji su spremni i sposobni da sopstvene ideje i pronalaske pretoče u tržišno valorizovane inovacije.

Pravo učešća na takmičenju imaju isključivo timovi sastavljeni od najmanje tri pojedinca, koji mogu biti fizička ili pravna lica (kroz svoje predstavnike).

Rok za prijavu inovacije jeste 30. april 2019. godine, a detaljnije informacije o uslovima prijavljivanja i pravilima takmičenja možete pronaći na sajtu inovacija.org/

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *