Veštine budućnosti

Francusko-srpska privredna komora i Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata pozivaju studente, predstavnike institucija i predstavnike privrede na skup pod nazivom VEŠTINE BUDUĆNOSTI, koji će se održati u utorak, 10. marta 2020. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu od 11 do 15 časova.

Skup se organizuje radi zajedničke diskusije na temu veština budućnosti sa makroekonomskog, sociološkog i tehnološkog aspekta, sa ciljem da se mladima bliže predstavi trenutno tržište rada i očekivanja u budućnosti i da im se daju smernice kako sebe bolje da pripreme za poslovni ambijent.

Programom su predviđene dve panel diskusije, nakon kojih će za studente biti realizovane radionica i simulacije intervjua za posao.

Na panel diskusijama biće reči o značaju startapova za privredni ekosistem, kao i o tome kako će novi trendovi poput globalne povezanosti, pametnih mašina i novih medija uticati na radna mesta u budućnosti.

Radionica i simulacije za intervju za posao vodiće stručnjaci iz partnerskih organizacija, a namenjene su studentima i studentkinjama koji su pri kraju studija ili su nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu i nalaze se u procesu traženja posla u Srbiji i žele da unaprede svoje veštine predstavljanja poslodavcu na razgovoru za posao.

Mole se zainteresovani da se prijave za učešće najkasnije do 9. marta popunjavanjem prijavnog formulara. Broj mesta je ograničen.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *