Volontirajte na Univerzitetskim igrama

Najveće evropsko studentsko prvenstvo, Evropske univerzitetske igre, održaće se u Beogradu od 10. do 25. jula 2020. Evropske univerzitetske igre u Beogradu 2020. godine Srbija organizuje na osnovu licence Evropske univerzitetske sportske asocijacije – EUSA, krovne organizacije univerzitetskog sporta u Evropi.

Prve Evropske univerzitetske igre održane su u Kordobi 2012. godine, učestvovalo je 2.574 sportista koji su se takmičili u 10 sportova. Od tada, Evropske univerzitetske igre se održavaju svake druge godine, a poslednje izdanje održano je u portugalskom gradu Koimbri 2018. godine gde se 4.027 učesnika takmičilo u 13 sportova.

Evropske univerzitetske igre u Beogradu 2020. godine biće pete po redu sa učešćem od preko 6.000 studenata sa više od 500 evropskih univerziteta koji će se takmičiti u čak 21. sportu –  spisak svih sportova pronađite ovdehttps://eug2020.eu/sportovi/.

Volonterska pomoć će biti potrebna na najrazličitijim pozicijama u desetak sektora:

  • Atašei
  • Ceremonije i protokol
  • Pres
  • Logistika
  • Informacioni centar
  • Univerzitetsko selo …

Ukoliko želite da budete među 2.300 volontera koji će imati priliku da steknu neprocenjivo iskustvo na ovom projektu, da obogatite svoju biografiju i dobijete sertifikat o volontiranju, svoju prijavu pošaljite putem sajta http://volunteers.eug2020.eu/.

Više informacija pronađite putem zvaničnog sajta https://eug2020.eu/.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *