Zajedno protiv treme

Univerzitet u Beogradu poziva maturante koji će konkurisati za upis na fakultete u njegovom sastavu da prisustvuju grupnom psihološkom savetovanju pod nazivom „Zajedno protiv treme“.

Savetovanje ima za cilj da okupi maturante kojima je potrebna podrška zbog treme koju osećaju pred prijemni ispit. Sesije će biti fokusirane na upoznavanje sa fenomenom treme, razmenu iskustava, vežbanje tehnika upravljanja tremom, osnaživanje učesnika i podršku. U poverljivoj atmosferi, učesnici će imati prilike da jedni sa drugima podele ono što ih najviše muči u vezi sa izlaskom na prijemni ispit, pruže podršku jedni drugima, ali i dobiju stručnu podršku i savete psihologa iz Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Zainteresovanima je na raspolaganju nekoliko različitih termina i lokacija u Beogradu:

sreda, 12. jun – Rektorat Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1, 14 – 16 č.

petak, 14.jun – Fakultet bezbednosti, Gospodara Vučića 50, 14 – 16 č.

ponedeljak, 17.jun – Filološki fakultet, Studentski trg 3, 14 – 16 č.

utorak, 18. jun – Mašinski fakultet, Кraljice Marije 16, 14 – 16 č.

sreda, 19. jun – Farmaceutski fakultet, Vojvode Stepe 450, 14 – 16 č.

Savetovanje je besplatno i namenjeno je svim zainteresovanim maturantima koji konkurišu za upis na fakultete u sastavu Univerziteta u Beogradu.

Кako intenzivna trema može negativno uticati na učinak na ispitu, Univerzitet u Beogradu ovaj oblik podrške smatra važnim i relevantnim, i poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave za učešće na jednoj od sesija popunjavanjem kratkog FORMULARA. Prijavljivanje je obavezno, jer je broj mesta ograničen. Najkasnije dva dana pre sesije, kandidati će biti obavešteni o tome da li im je prijava prihvaćena i dobiće sva potrebna uputstva o dolasku na sesiju (putem telefona ili elektronske pošte).

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu: 011/ 32 07 415, svakog radnog dana u periodu od 9 do 16 časova.

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *