Zaštitne maske sa motivima gradskog prevoza

U letnjoj ponudi bečkog saobraćajnog preduzeća „Wiener Linien“ nalaze se odevni predmeti i modni dodaci sa motivima gradskog prevoza. Pored majica, naočara i kačketa u prodaji su zaštitne maske sa prikazom trase bečkog metroa.

Bečko saobraćajno preduzeće „Wiener Linien“ dobilo je nove artikle za leto pred početak raspusta – kvalitetne odevne predmete od kojih mnoge mogu da nose i žene i muškarci. Sve majice sa motivom tramvaja i trasom bečkog metroa su napravljene od bio-pamuka i poseduju sertifikat „fairwear“ o poznatom i transparentnom poreklu proizvoda. Sunčane naočare sa crnim ramom i šarenim staklom koje prikazuju bečki metro proizvedene su u Italiji i izrađene od reciklirane plastike. Takođe, u ponudi su kupaći kostimi, peškiri za plažu, torbe, dečji pribor za jelo, čaše i salvete.

Prva linija bečkog metroa puštena je u promet pre više od 40 godina. Krajem 1978. godine bečki metro je imao dve linije i trasu dužine ukupno 11 kilometara. Bečka železnica danas broji pet linija dužine 83 kilometra i godišnje preveze, prema podacima iz 2015. godine, 440 miliona putnika.

Više informacija:
Internet stranica bečkih linija: www.wienerlinien.at/fanshop
Prodavnica u Saobraćajnom muzeju: www.remise.wien, Ludwig-Koeßler-Platz, 1030 Beč

Foto: ©Rotfilter

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *